Реклама

👓 Magic Leap допоможе Meta створювати AR-технології

Čytaty latynkoju
Unsplash
👓 Magic Leap допоможе Meta створювати AR-технології
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👓 Magic Leap допоможе Meta створювати AR-технології
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Meta веде переговори з виробником AR-рішень Magic Leap для створення нових технологій віртуальної реальності. 

Ймовірно, Meta планує інвестувати у Magic Leap на тлі розробки свого метавсесвіту та через конкуренцію на ринку AR з боку Apple. Нагадаємо, Apple зареєструвала товарний знак xrOS в Новій Зеландії. Інсайдери вважають, що компанія представить свою AR/VR-гарнітуру на конференції WWDC

Як пише Financial Times, Meta вивчає як саме Magic Leap може забезпечити не тільки ліцензування інтелектуальної власності, а виробництво AR-технологій у США. Проте, згідно з джерелами видання, потенційне партнерство не передбачає виробництва гарнітури спільної розробки. 

Magic Leap повідомила Financial Times, що партнерство стає  «важливим напрямком бізнесу та зростаючою можливістю для Magic Leap». 

Варто зазначити, що розробка метавсесвіту від Meta трішки заримується через непомірні трати. Раніше ми повідомляли, що Meta більше не представляє метавсесвіт рекламодавцям на зустрічах. Натомість компанія стимулює використання свого короткого відеопродукту Reels, а також підкреслює низку своїх інструментів ШІ.

Також Meta оновлює свій підхід до AR/VR-технологій. Раніше ветеран ігрової індустрії Джон Кармак після дев’яти років роботи у Meta (тоді ще Facebook) вирішив полишити корпорацію. Він працював на посаді виконавчого консультанта з віртуальної реальності.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...