Реклама

🤔 У Twitter тизерять нові функції з відеоконтентом

Čytaty latynkoju
🤔 У Twitter тизерять нові функції з відеоконтентом
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 У Twitter тизерять нові функції з відеоконтентом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Twitter має славу соціальної мережі, орієнтованої на текст. Однак останніми роками платформа розширила свої можливості завдяки таким функціям, як «Простір» та довші відео.

Цікаво, що, схоже, користувачі Twitter можуть очікувати набагато більше функцій, пов’язаних з відео, найближчим часом. Цим подражнила старша продукт-дизайнерка компанії Андреа Конвей.

Здається, що при Маску Twitter хоче стати серйозною відеоплатформою. Конвей опублікувала у своєму профілі зображення, на якому показано нове меню для користувачів, які переглядають відео в мобільному застосунку Twitter.

У меню будуть такі опції, як субтитри, швидкість відтворення і навіть кнопка завантаження. Користувачі також зможуть легко ділитися відео, або повідомляти про нього в соціальній мережі.

Деякі з цих функцій вже існують у Twitter, але доступ до них не зовсім інтуїтивно зрозумілий. Це свідчить про те, що Twitter хоче серйозніше поставитися до відео, намагаючись конкурувати з іншими платформами, такими як TikTok і навіть YouTube.

Конвей також сказала деяким користувачам, що вони можуть розраховувати на підтримку функції «картинка в картинці» та різні варіанти роздільної здатності.

Поки що невідомо, коли ці нові функції з’являться у Twitter, але те, що їх анонсувала одна з провідних дизайнерок, безумовно, є гарною новиною.

Минулого року платформа представила повноекранні вертикальні відео, подібні до TikTok та Instagram Reels. Зовсім недавно Twitter дозволив підписникам Blue завантажувати в соціальну мережу відео тривалістю до двох годин. Однак Twitter досі не підтримує відео у форматі 4K.

Нагадаємо, що раніше стало відоме ім’я наступниці Маска на посту CEO Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...