Реклама

😥 WinRAR все. Windows нарешті отримує вбудовану підтримку RAR

Čytaty latynkoju
😥 WinRAR все. Windows нарешті отримує вбудовану підтримку RAR
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😥 WinRAR все. Windows нарешті отримує вбудовану підтримку RAR
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Microsoft оголосила про те, що сталося немислиме — вона додала вбудовану підтримку форматів стиснення файлів 7z та rar. Це гігантський крок, на який ми буквально чекали десятиліттями.

В останньому оновленні Windows 11, з’явилася ціла купа нових функцій штучного інтелекту і як йдеться в блозі розробників:

Додана вбудована підтримка додаткових форматів архівів, включаючи tar, 7-zip, rar, gz і багато інших за допомогою проєкту з відкритим вихідним кодом libarchive.Тепер ви можете отримати покращену продуктивність функціональності архіву під час стиснення в Windows.

Це не та гламурна функція, яка змусить аналітиків захоплено говорити про ціну акцій Microsoft, але, справді, це те, що потрібно Windows.Просте, безглузде доповнення до основної функціональності, яке робить операційну систему простішою та приємнішою у використанні. Трохи більше б такого, будь ласка.

Оновлення буде розгорнуто на попередніх білдах Windows для внутрішніх оглядачів «пізніше цього тижня». Зі всіма оновленнями можете ознайомитися за посиланням.

Раніше Microsoft відкрила доступ до ШІ-чатбота в Bing для загального користування.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...