Реклама

📱 Microsoft відкрила доступ до ШІ-чатбота в Bing для загального користування

Čytaty latynkoju
Microsoft
📱 Microsoft відкрила доступ до ШІ-чатбота в Bing для загального користування
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Microsoft відкрила доступ до ШІ-чатбота в Bing для загального користування
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

ШІ-чатбот в Bing тепер можна протестувати без списку очікування та безплатно — Microsoft відкрила для громадськості свою оновлену пошукову систему.

Такий крок робить Microsoft першою компанією зі «зручним для користувача» штучним інтелектом, бо він втілений у пошукову систему. Видання Gizmodo зазначає, що найбільшою перешкодою, яка стримує ШІ від масового впровадження, є відсутність саме простого інтерфейсу користувача.

Ми переходимо до наступного покоління Bing і Edge на основі штучного інтелекту. Ми трансформуємо найважливішу функцію — пошук — шляхом значного розширення бачення та можливостей. Для того, щоб ШІ став вашим другим пілотом в інтернеті.

Юсуф Мехді, керівник відділу маркетингу Microsoft

Також Microsoft розширила можливості чатбота у Bing. Наприклад, додала історію чатів, яка дозволяє штучному інтелекту запам’ятовувати ваші попередні запити, та зручний інструмент на бічній панелі Edge.

Українцям чатбот Bing вже доступний в браузері Edge. Для того, щоб скористатись, треба лише відкрити пошуковик та у правому меню натиснути на іконку Bing. Також чатбот доступний через застосунок Bing на iOS та Android.

У майбутньому Microsoft планує допомогти користувачам не тільки «текстом», а й візуальними елементами. Наприклад, навчать Bing створювати діаграми та графіки — компанія додала у Bing Image Generator (генератор зображень) понад 100 доступних мов.

Раніше стало відомо, що Microsoft презентувала версію пошуковика Bing із вбудованим ChatGPT. Який вміє впадати в депресію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...