Реклама

📱 Чутки: iPhone 16 матиме вертикальне розташування камер

Čytaty latynkoju
Unsplash
📱 Чутки: iPhone 16 матиме вертикальне розташування камер
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Чутки: iPhone 16 матиме вертикальне розташування камер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Майбутній iPhone 16 може мати вертикальне розташування камер, від якого Apple відмовилась з iPhone 13. Імовірно, зміна дизайну камер також пошириться на iPhone 16 Plus.

За інформацією інсайдера URedditor, Apple тестує прототипи iPhone 16 та iPhone 16 Plus з вертикальним розташуванням камери. На думку інсайдера, таким чином пристрої будуть краще впізнаваними.

Наразі незрозуміло, чому Apple планує знов повернути камери у вертикальне розташування. При анонсі iPhone 13 розробник казав, що діагонально розташовані лінзи «забезпечує вдосконалену систему подвійної камери». Можливо, Apple знайшла спосіб знову встановити компоненти камери у вертикальній орієнтації.

Нагадаємо, Apple перейшла на діагональні камери з iPhone 13.  Очікується, що такий дизайн камер продовжиться в iPhone 15, який вийде пізніше цього року. Сам iPhone 16 побачить світ, як мінімум, восени 2024 року, так що дизайн ще не раз може змінитися. 

Раніше ми розповідали, що моделі iPhone 16 Pro та 16 Pro Max отримають більші дисплеї — діагоналлю близько 6,3 та 6,9 дюйма відповідно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...