Реклама

📱 iPhone 16 Pro і Pro Max отримають більші дисплеї — чутки

Čytaty latynkoju
📱 iPhone 16 Pro і Pro Max отримають більші дисплеї — чутки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 iPhone 16 Pro і Pro Max отримають більші дисплеї — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Моделі iPhone 16 Pro та 16 Pro Max, які мають надійти у 2024 році, отримають дисплеї діагоналлю близько 6,3 та 6,9 дюйма відповідно.Про це повідомляє аналітик індустрії дисплеїв Росс Янга з Display Supply Chain Consultants, який часто дає точні прогнози.

Як передає портал MacRumors, розміри 6,3-дюймових і 6,9-дюймових дисплеїв округлені в більшу сторону. Янг також сказав, що розкриє фактичні розміри з точністю до двох знаків після коми під час свого виступу на конференції Display Week в Лос-Анджелесі 23 травня. Янг не вказав, чи будуть стандартні iPhone 16 і iPhone 16 Plus також мати більші дисплеї.

Нові розміри дисплеїв будуть найбільшими за всю історію iPhone, оскільки пристрій продовжує збільшуватися. Для порівняння, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max оснащені 6,1-дюймовими та 6,7-дюймовими дисплеями відповідно, і очікується, що ці розміри не зміняться з виходом моделі iPhone 15 Pro пізніше цього року.

Янг має хороший послужний список з інформацією про дисплеї майбутніх продуктів Apple. У минулому він точно повідомив, що технологія ProMotion з’явиться в iPhone 13 Pro та 14- і 16-дюймових MacBook Pro, що шосте покоління iPad mini буде оснащене більшим 8,3-дюймовим дисплеєм, а також багато інших подробиць.

Також напередодні Apple Arcade отримала 20 нових ігор, серед яких ексклюзивні Teenage Mutant Ninja Turtle.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...