Реклама

📱 У Android 14 можуть додати зручну функцію для режиму розділеного екрана

Čytaty latynkoju
📱 У Android 14 можуть додати зручну функцію для режиму розділеного екрана
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 У Android 14 можуть додати зручну функцію для режиму розділеного екрана
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кілька днів тому вийшла Android 14 Beta 2 і, схоже, Google готує нову цікаву функцію для режиму розділеного екрану.

Як помітив журналіст Мішаал Рахман (Mishaal Rahman), нова функція може дозволити користувачам зберігати пари додатків для більш зручного перегляду в режимі розділеного екрану.

Наразі ви можете запустити дві програми поруч, і операційна система внутрішньо створює цю пару, щоб ви могли перезапустити той самий набір програм з розділу нещодавніх програм.

Однак в Android 14 Google може дозволити користувачам додавати ярлик з такою парою до набору програм на головному екрані.

Це означає, що навіть якщо у вас немає такої пари у меню нещодавно використаних програм, вам не доведеться виконувати додаткові маніпуляції, щоб знову відкрити ці застосунки і вибрати опцію розділеного екрана. Ви зможете просто відкрити збережену пару за допомогою ярлика. Ця функція може бути корисною для тих, хто часто запускає одні й ті самі програми в багатозадачному режимі з розділеним екраном.

Проте варто відзначити, що до прикладу у інтерфейсі для Android від Samsung вже існує така функція., Samsung дозволяє користувачам створювати пари до десяти додатків, щоб пришвидшити роботу в багатовіконному режимі.

Такий вигляд мають ярлики пар на Samsung

Однак, реалізація Google цієї функції може означати, що інші OEM-виробники також зможуть скористатися нею для своїх власних лончерів. Це також було б гарним доповненням до Pixel Fold та Pixel Tablet. Пристрої з великим екраном здаються ідеальними кандидатами для цього і, мабуть, головною причиною оновлення.

Нагадаємо, що напередодні відбулась презентація Google I/O 2023. Про все, що нам показали там можете дізнатися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...