Реклама

💵 На Valve подали до суду через Steam Deck

Čytaty latynkoju
💵 На Valve подали до суду через Steam Deck
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💵 На Valve подали до суду через Steam Deck
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Immersion Corporation подала до суду на Valve через технологію Rumble у Steam Deck.

Immersion — американська корпорація, яка займається виробництвом технології сенсорного зворотного зв’язку, які також відомі як «тактильні технології». 

Насправді Immersion Corporation більш відома як володар сотні патентів на технологію Rumble. Саме через цю розробку корпорація вже десятки разів судилась з великими компаніями, на кшталт Sony, Microsoft, Nintendo та Meta. Наразі черга вперше дійшла й до Valve.

Як зазначає The Verge, у понеділок, 15 травня, Immersion подала скаргу до федерального суду посилаючись на декілька своїх патентів. Valve звинувачують у порушенні при виготовленні Steam Deck, платформи Index VR, програмного забезпечення SteamVR. Також у справі фігурує гра Half-Life: Alyx.

Immersion вимагає від Valve відшкодування збитків, роялті та заборону на «розгортання, експлуатацію, підтримку та тестування своїх портативних інструментів та VR-технологій».

Раніше з Immersion довелось домовлятись Sony і Microsoft, які ліцензували патентний профіль компанії після судових позовів і угод. Apple, Google, Motorola і Fitbit також домовилися. Наразі також триває схожий судовий процес з Meta

Ймовірно, що незабаром Immersion подадуть в суд й на ASUS, які випустили ROG Ally, конкурента Steam Deck. Детально про нову консоль читайте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...