Реклама

🎮 Logitech запускає в Європі свою консоль для хмарного геймінгу

Čytaty latynkoju
🎮 Logitech запускає в Європі свою консоль для хмарного геймінгу
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎮 Logitech запускає в Європі свою консоль для хмарного геймінгу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Logitech продовжує розвивати свою портативну ігрову консоль, орієнтовану на хмарний геймінг, і уже ось-ось запустить Logitech G Cloud в Європі.

Консоль стане доступною поступово починаючи з 22 травня по 22 червня у Великобританії, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Норвегії, Данії, Швеції та Фінляндії за ціною €359, або £329. У США такий девайс коштує $349, але зазвичай продається зі знижкою за $299.

Європейські покупці отримають до шести місяців Xbox Game Pass Ultimate (з Xbox Cloud Gaming), один місяць Nvidia GeForce Now (пріоритетний рівень підписки) і один місяць Shadow PC.

Коли Logitech анонсувала Logitech G Cloud у вересні 2022 року, багато хто не розумів, навіщо людям витрачати $350 на портативну консоль з Android. На відміну від Switch за $299, на ній не можна грати в Zelda. На відміну від Steam Deck за $399, на ній не можна грати в комп’ютерні ігри на ходу.

Але відповідь криється в назві пристрою. Logitech G Cloud був розроблений спеціально для гри у хмарі. За замовчуванням пристрій постачається з попередньо встановленими програмами Nvidia GeForce Now та Xbox Cloud Gaming. Logitech навіть зазначає на своєму вебсайті, що для роботи консолі «потрібна хмарна підписка, яка продається окремо».

Крім того, Logitech G Cloud можна використовувати для віддаленої гри. Якщо у вас вже є Xbox або PlayStation, ви можете використовувати пристрій як другий екран, щоб грати за межами вітальні. Або ж його можна використовувати для відтворення комп’ютерних ігор, що транслюються з ігрового ПК.

Нагадаємо, що Logitech G Cloud має 7-дюймовий 1080p екран із частотою оновлення 60 Гц, а також батарею, яка може працювати приблизно 12 годин (місткість 6000 міліамперів). Також у консолі є гіроскоп, вібрація, можливість всіляко кастомізувати призначення кнопок, а вага складає лише 463 грами.

 

За розмірами консоль Logitech трохи більше за Switch і вдвічі менше за Steam Deck.

Нагадаємо, що напередодні відбулась офіційна презентація ASUS ROG Ally. Що нам показали можете дізнатися у нашому матеріалі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...