Реклама

👩‍🚀 Наступний політ Virgin Galactic з екіпажем відбудеться в кінці травня

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
👩‍🚀 Наступний політ Virgin Galactic з екіпажем відбудеться в кінці травня
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👩‍🚀 Наступний політ Virgin Galactic з екіпажем відбудеться в кінці травня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Virgin Galactic готується до свого першого за майже два роки польоту з екіпажем. Компанія, що займається космічним туризмом, оголосила, що запустить екіпаж корабля Unity 25 у космос наприкінці цього місяця, але не назвала конкретної дати.

Майбутній космічний політ є «остаточною оцінкою всієї системи космічних польотів і досвіду астронавтів» напередодні першого комерційного польоту Virgin Galactic, запланованого на кінець червня.

Unity 25 стане п’ятим космічним польотом компанії і відправить чотирьох співробітників Virgin Galactic Бет Мозес, Люка Мейса, Джамілу Гілберт і Крістофера Гюї до межі з космосом.

Як і у випадку з іншими космічними польотами Virgin Galactic, цей запуск передбачає використання двох кораблів: VSS Unity та VMS Eve. У той час як VSS Unity — це космічний літак на ракетному двигуні, на якому знаходяться пасажири Virgin Galactic, VMS Eve — материнський корабель, який виводить Unity в космос.

Коли вони підіймаються на висоту близько 16 км, Eve висаджує Unity перед тим, як космічний корабель вирушить у суборбітальний простір, дозволяючи пасажирам відчути кілька хвилин невагомості, дивлячись на Землю з висоти пташиного польоту.

Схема польоту

Останній космічний політ Virgin Galactic відбувся в липні 2021 року, і на його борту був генеральний директор Virgin Річард Бренсон разом з трьома іншими співробітниками. Хоча політ був успішним, останні кілька років були неспокійними. Virgin Galactic продовжує втрачати гроші, а її дочірня компанія Virgin Orbit, що займається запуском супутників, збанкрутувала у квітні.

Virgin Galactic безпосередньо конкурує з Blue Origin, що належить Джеффу Безосу, і бере $450 000 за місце на своєму космічному літаку. Якщо все піде добре наприкінці цього місяця і під час першого комерційного космічного польоту, компанія зможе почати змінювати ситуацію на краще.

Нагадаємо, що напередодні закінчилася невдачею перша спроба комерційної посадки на Місяць.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...