Реклама

📱 Що відомо про цьогорічний Google I/O

Čytaty latynkoju
Unsplash
📱 Що відомо про цьогорічний Google I/O
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Що відомо про цьогорічний Google I/O
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже 10 травня о 20:00 за київським часом Google проведе щорічну конференцію I/O. Цьогоріч компанія продемонструє Pixel 7a та Pixel Fold, а також офіційно представить Android 14.

Найбільшою подією заходу, ймовірно, стане детальна презентація Pixel Fold — складного смартфона, який компанія показала минулого тижня. Наразі технічні характеристики та ціна Pixel Fold невідомі, проте аналітики вже кажуть, що його вартість перетне позначку у понад 1700 доларів.

Також на заході продемонструють оновлений Android 14. Нова версія ПЗ сфокусується на безпеці та взаємодії з планшетами та складними пристроями. Варто зазначити, що бета-версія для Android 14 вже вийшла — Google випустив першу версію операційної системи минулого місяця.

Також Google продемонструє новий Pixel 7a. Про смартфон в мережі вже достатньо чуток — проте все ще невідома ціна нового гаджету та остаточні технічні характеристики. За інсайдерською інформацією, Pixel 7a буде коштувати 499 доларів та може бути доступним вже з 11 травня.

На I/O можна очікувати на Google Pixel Tablet — планшет вперше продемонстрували на торішній конференції Google I/O, а потім ще раз на презентації Pixel 7 у жовтні. Ймовірно, цього разу компанія вже офіційно запустить планшет у продаж. 

На які ще презентації можна очікувати на Google I/O 2023

Цьогоріч багато інсайдерів очікують отримати анонс майбутніх Pixel 8 і Pixel 8 Pro. У найближчі місяці вони точно не вийдуть на ринок, проте може з’явитись детальна інформація про технічну начинку. 

Також багато хто очікує нових рішень зі штучним інтелектом. Раніше Google запустила конкурента ChatGPT, Bard, й тепер компанія повністю зосередилась на ШІ-продуктах. Так що реклами Bard на I/O точно не вийде уникнути. 

Крім того, Google може презентувати ШІ-інструменти в Docs та Gmail. Можливо, компанія також додасть Bard до Таблиць і Презентацій.

Ну й куди без аксесуарів — на конференції очікується нова інформація про годинник Pixel Watch 2 та нові навушники Pixel Buds.

Подивитись основну частину конференції можна буде вже 10 травня на вебсайті Google або на каналі Google у YouTube.

Раніше ми розповідали, що після місяців чуток і витоків компанія Google підтвердила існування Pixel Fold. Крім того, Google може запропонувати безплатний Pixel Watch покупцям нового складного смартфона.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...