Реклама

⌚️ Google може запропонувати безкоштовний Pixel Watch покупцям Pixel Fold

Čytaty latynkoju
⌚️ Google може запропонувати безкоштовний Pixel Watch покупцям Pixel Fold
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⌚️ Google може запропонувати безкоштовний Pixel Watch покупцям Pixel Fold
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Складані смартфони стали, свого роду наступним кроком в еволюції звичайних смартфонів, і ми готуємося до того, що протягом наступних кількох місяців у цьому полі буде велика конкуренція.

Так, Google незабаром випустить Google Pixel Fold, сподіваючись залучити ентузіастів і перших користувачів до його складаного формату. З очікуваною ціною близько $1 700 у компанії можуть покластись на приємні пропозиції обміну смартфонів на новинку та безкоштовні пропозиції, щоб заохотити вас купити Pixel Fold.

Згідно з внутрішніми документами Google, перевіреними CNBC, компанія планує запропонувати безкоштовні Pixel Watch покупцям Pixel Fold. Це було б доповненням до знижок, які пропонуються при обміні на iPhone, або телефон Android. Імовірно це буде частиною пропозицій з попереднього замовлення. Раніше така ж можливість була в деяких країнах й при передзамовленні Pixel 7.

У звіті також наголошується на високій ціні складаного пристрою, очікувана ціна якого підвищиться до $1 700, що робить його прямим конкурентом Samsung Galaxy Z Fold 4. Раніше в попередніх витоках говорилося про нижчу ціну ~$1 300-$1 500 для Pixel Fold, що б давало йому хорошу перевагу на ринку.

Також в повідомленні згадується, що Pixel Fold матиме «найміцнішу петлю на складаному телефоні».

Крім того, кажуть, що Pixel Fold також має водонепроникність. Це виправдовує дорогу ціну в $1 700, за чутками, оскільки такі конкуренти, як Galaxy Z Fold 4, також пропонують водонепроникність IPX8.

Далі у звіті згадується, що Pixel Fold важитиме 283 г і матиме 24 години роботи від батареї. Також відзначається, що дисплей із зовнішньою кришкою матиме 5,8 дюйма по діагоналі, а внутрішній відкидний дисплей матиме 7,6 дюйма по діагоналі.

Очікується, що Google випустить Pixel Fold 10 травня на Google I/O 2023, а попередні замовлення в Google Store відкриються негайно. Однак у витоках згадується, що відкриті продажі та доступність будуть відкладені до середини червня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...