Реклама

🔊 Google підтверджує фікс незначної, проте дратівливої деталі

Čytaty latynkoju
🔊 Google підтверджує фікс незначної, проте дратівливої деталі
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🔊 Google підтверджує фікс незначної, проте дратівливої деталі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останні кілька версій Android мають один повзунок гучності для сповіщень і мелодії дзвінка. Це означає, що якщо ви хочете приглушити вхідні дзвінки, у вас немає іншого вибору, окрім як приглушити сповіщення, і навпаки.

Зараз же Google виправляє це обмеження і додає окремі регулятори гучності для рингтонів і сповіщень.

Виробник Android підтвердив цю розробку в коментарі під запитом на функцію, який було додано до трекера проблем. У Google позначили проблему як виправлену, а це означає, що ви можете очікувати окремі повзунки гучності та мелодії дзвінка на своїх девайсах у майбутньому випуску Android.

Раніше на порталі 9to5Google помітили ADB команду, яка створювала окремі повзунки «Гучність дзвінка» і «Гучність сповіщень» в Android 13 QPR2 beta 1. Хоча QPR2 вийшла у стабільний режим у березні цього року, ця функція залишилася відсутньою у фінальній версії. Однак, наведена нижче команда ADB все ще працює.

  • adb shell device_config put systemui volume_separate_notification true

Якщо ви хочете почекати, поки Google випустить цю функцію офіційно, вам доведеться потерпіти, поки Android 13 QPR3 стане стабільною у червні, або дочекатися Android 14. Наразі ця функція недоступна в Android 13 QPR3 Beta 3 або 14 Beta 1.1.

Раніше ми також повідомляли про те, що до мережі потрапили відео та фото з майбутніми Pixel Fold та Pixel 7a.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...