Реклама

📱 У мережу потрапили фото майбутнього Pixel 7a

Čytaty latynkoju
📱 У мережу потрапили фото майбутнього Pixel 7a
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 У мережу потрапили фото майбутнього Pixel 7a
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До сьогодні про Google Pixel 7a залишилося не так уже й багато невідомого, оскільки більшість деталей про смартфон просочилися до мережі.

Попри це, він може стати одним з найкращих дешевих смартфонів Android на ринку, коли його випустять. Як повідомляється, телефон дебютує наступного місяця під час Google I/O 2023 і стане доступним одразу після заходу.

Сьогодні ж ми отримали новий набір рендерів, який демонструє три кольори для Pixel 7a, а також перший погляд на захисні чохли, які будуть доступні для телефону.

Зображення можна знайти на сайті WinFuture.de, який має досить надійний послужний список в минулому і відомий тим, що рано отримує офіційні промозображення та рендери. Цього разу він представив повну галерею, що демонструє Pixel 7a у трьох кольорах: Charcoal, Snow і Sea.

Здебільшого Pixel 7a схожий на Pixel 7 і Pixel 7 Pro, пропонуючи відносно знайомий дизайн, але має досить унікальний вигляд на задній панелі з великою панеллю камери.

Поглянувши на захисний чохол для Pixel 7a, ми бачимо, що він дуже схожий на ті, що ви можете знайти для інших телефонів Pixel. Що стосується кольорів, ми отримуємо ті ж самі три кольори, які відповідають телефонам з вугільним, сніжним та морським кольорами. Ціни на чохли ще не повідомляються, тож, схоже, що нам буде на що чекати, коли аксесуари будуть офіційно анонсовані.

Що стосується Pixel 7a, то його характеристики згідно з витоками виглядають так:

  • Процесор Tensor G2 від Google
  •  8 ГБ оперативної пам’яті
  •  Два варіанти сховища на 128 ГБ і 256 ГБ.
  • 6,1-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою у 90 Гц від Samsung.
  • Ціна $499

Зважаючи на все це, чекати залишилося недовго, адже 10 травня відбудеться конференція Google I/O 2023, на якій буде представлено Pixel 7a і, можливо, Pixel Fold відео з яким раніше потрапило до мережі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...