Реклама

🥴 Ілон Маск: з 15 квітня у стрічці «Для вас» в Twitter будуть лише верифіковані користувачі

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🥴 Ілон Маск: з 15 квітня у стрічці «Для вас» в Twitter будуть лише верифіковані користувачі
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥴 Ілон Маск: з 15 квітня у стрічці «Для вас» в Twitter будуть лише верифіковані користувачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як тільки Twitter перейшов до Ілона Маска, то однією з найперших речей з яких зробив він, стала платна верифікація акаунтів. За $8 можна оформити передплату Twitter Blue, яка додавала до акаунта користувача галочку, неначе це офіційний акаунт й давала низку привілеїв.

Втім, ця передплата особливо не має попиту й Ілон Маск всіляко намагається користувачів купляти Twitter Blue. Наприклад, минулого тижня він анонсував, що соцмережа прибиратиме галочки в акаунтів без передплати Twitter Blue з 1 квітня.

І ось зараз Ілон Маск повідомив, що з 15 квітня у стрічці «Для вас» в Twitter будуть лише верифіковані користувачі. За його словами це вимушений крок для соцмережі, оскільки це єдиний спосіб боротьби з просунутими ШІ-ботами.

На цьому він ще не зупинився: вже скоро у Twitter зможуть голосувати лише користувачі з передплатою, аби знову ж таки, боротися з ботами.

Якщо ж ці зміни дійсно стануть чинними, це може означати, що у вашій стрічці можуть бути лише пости від користувачів, на яких би безпосередньо підписані. Втім, завжди є шанс, що Ілон Маск передумає й ніяких змін не буде.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...