Реклама

🤡 З 1 квітня Twitter прибиратиме галочки в акаунтів без передплати Twitter Blue

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤡 З 1 квітня Twitter прибиратиме галочки в акаунтів без передплати Twitter Blue
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤡 З 1 квітня Twitter прибиратиме галочки в акаунтів без передплати Twitter Blue
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як тільки Twitter перейшов до Ілона Маска, то однією з найперших речей з яких зробив він, стала платна верифікація акаунтів. За $8 можна оформити передплату Twitter Blue, яка додавала до акаунта користувача галочку, неначе це офіційний акаунт й давала низку привілеїв.

Для багатьох таке рішення показалось не найкращим, оскільки у соцмережі майже одразу зʼявилась ціла купа пародійних акаунтів відомих людей.

Разом з тим Ілон Маск продовжує просувати цю ідею й вирішив забрати вже наявні галочки верифікації у всіх користувачів без Twitter Blue.

Досі на сторінках Twitter чимало облікових записів, які зберегли символ верифікації, але при цьому не платили за підписку. Це акаунти громадських діячів, знаменитостей, журналістів та інших відомих людей. Цілком імовірно, що вже з 1 квітня у них не будуть галочки верифікації й за неї доведеться платити. Щоправда, багато людей зазначили, що не збираються цього робити й не бачать у цьому сенсу.

Втім, у деяких категорій акаунтів все ж залишаться символи верифікації. У політиків та урядових організацій будуть сірі галочки, а комерційні компанії отримають золоті галочки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...