Реклама

✅ Розробники створили розширення для браузера, що допоможе відрізнити офіційні акаунти в Twitter від куплених

Čytaty latynkoju
unsplash.com
✅ Розробники створили розширення для браузера, що допоможе відрізнити офіційні акаунти в Twitter від куплених
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✅ Розробники створили розширення для браузера, що допоможе відрізнити офіційні акаунти в Twitter від куплених
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Однією з найбільших новин цього місяця була покупка Twitter Ілоном Маском. Він придбав соцмережу за $44 млрд. І майже одразу після цього почались зміни в роботі платформи.

Одним з нововведень стало оновлення функцій передплати Twitter Blue. Преміум доступ подорожчав до $8 і з його допомогою можна верифікувати свій акаунт. Раніше позначку верифікації давали лише відомим людям, аби було зрозуміло, кому саме належить акаунт, а тепер це доступно для будь-кого із $8.

Ця зміна принесла хаос до соцмережі, бо почали масово створювати фейкові акаунти відомих людей. У стрічці постів дуже важко відрізнити справжній офіційний акаунт від фейкового.

Розробники Вілл Сігар та Волтер Лім вирішили внести ясність до цього й створили спеціальне розширення для Google Chrome під назвою Eight Dollars. З його допомогою можна відрізняти верифіковані облікові записи Twitter від профілів, які придбали передплату Twitter Blue.

Розширення позначає додаткову позначку до верифікованих акаунтів, аби не плутати їх.

Наразі розробники намагаються додати розширення у Chrome Web Store, а поки його можна встановити самостійно за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...