Реклама

🧠 Для ChatGPT винайшли плагін, який дає доступ до інтернету в реальному часі

Čytaty latynkoju
🧠 Для ChatGPT винайшли плагін, який дає доступ до інтернету в реальному часі
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🧠 Для ChatGPT винайшли плагін, який дає доступ до інтернету в реальному часі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно OpenAI випустила нову версію мовної системи GPT-4 й разом з тим компанія оголосила про початок впровадження плагінів для ChatGPT.

За допомогою плагінів чатбот зможе взаємодіяти з API сторонніх розробників, налаштовуючи свої відповіді на конкретні ситуації, визначені розробниками.

Однією з проблем ChatGPT є те, що він має досить обмежену інформацію до певного часу, а з плагінами штучний інтелект зможе отримати доступ до актуальної інформації в режимі реального часу, як от результати спортивних змагань, курс валют, останні новини й багато іншого.

Також плагіни дозволять боту взаємодіяти з певними сайтами від імені користувача, наприклад, замовляти їжу, бронювати квитки на літак тощо.

У OpenAI зазначають, що таке нововведення з плагінами також дозволить подолати прогалини у знаннях штучного інтелекту й він буде менше вигадувати факти, відповідаючи на складні запитання.

Плагіни перебувають на ранній стадії тестування. OpenAI вже співпрацює з декількома компаніями, які тестують плагіни для ChatGPT, а саме: Expedia, Instacart, KAYAK, OpenTable, Shopify, Slack, Wolfram та Zapier.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...