Реклама

🤖 OpenAI випустила оновлену версію GPT-4 — розумніший ШІ, який розпізнає картинки 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤖 OpenAI випустила оновлену версію GPT-4 — розумніший ШІ, який розпізнає картинки 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 OpenAI випустила оновлену версію GPT-4 — розумніший ШІ, який розпізнає картинки 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

OpenAI випустила нову версію своєї мовної моделі GPT-4 на базі штучного інтелекту. Така система може давати корисніші та «безпечніші» відповіді й може вирішувати комплексні завдання.

Однією з головних особливостей GPT-4 є те, що тепер система розпізнає зображення як вхідні дані, створюючи підписи, класифікації та аналізуючи представлене. Штучний інтелект здатний пояснювати дані на діаграмах та використовувати цю інформацію у поставлених задачах. Однак ця функція наразі проходить закрите тестування, тож для звичайних користувачів вона поки недоступна.

Приклад розпізнавання речей на зображенні

Також серед новинок GPT-4 стала можливість опрацювання понад 25 000 слів тексту. Тепер можна робити більші текстові блоки й нейромережа може давати точніші відповіді. У OpenAI зазначають, що кількість фактичних відповідей зросла на 40% порівняно з GPT-3.5 — це стало можливим завдяки відгукам від користувачів ChatGPT.

Також GPT-4 має більше інформації у різних сферах. Нова модель чудово складає іспити з біології та юриспруденції. У OpenAI запевняють, що нова версія склала адвокатський іспит краще за 90% людей, а іспит з математики краще за 89% людей.

Щоправда, у GPT-4 немає доступу до даних у реальному часі й модель не підключена до інтернету, тож інформація штучного інтелекту може бути не зовсім актуальною.

Нова модель спочатку буде доступна передплатникам ChatGPT, а також буде доступна у вигляді API для сторонніх розробників. Для доступу до API потрібно записатись до листа очікування.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...