Реклама

📱 TikTok додасть платні відео та перезапустить інструменти монетизації для авторів

Čytaty latynkoju
📱 TikTok додасть платні відео та перезапустить інструменти монетизації для авторів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 TikTok додасть платні відео та перезапустить інструменти монетизації для авторів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Опальна соцмережа TikTok хоче вийти з плато і повернутися до зростання аудиторії, зокрема у США, тож працює над новими функціями, що допоможуть їй досягти цієї мети. Про це доповідає видання The Information.

Серед цікавих можливостей, які розробники TikTok планують додати можливість створювати платні відео. Автори зможуть встановлювати ціну за перегляд, після сплати якої користувач отримає доступ до відео.

Також TikTok хоче перезапустити свій фонд винагородження авторів, на який ті жалілися впродовж довгого часу. Творці соцмережі запустили поточну версію фонду обсягом $1 мільярд у 2020 році, вона була розрахована якраз на три роки. Автори критикували роботу фонду за те, що винагороди не завжди розподілялися справедливо — відео з мільйонами переглядів могли заробити лише кілька доларів, а звичайні ролики, які не стали віральними, взагалі приносили декілька центів.

Адміністрація TikTok хоче підняти нижній поріг вимоги для участі до 100 тис. підписників, а також давати більші винагороди тим авторам, які роблять довші відео. Зараз соцмережа дозволяє завантажувати відео тривалістю до 10 хвилин.

На TikTok кожен може бути творцем, і кожен може насолоджуватися роликами від наших натхненних творців, і ми прагнемо продовжувати впровадження інновацій, аби люди могли самовиражатися, знаходити свою спільноту та отримувати винагороду за свою творчість

Закері Кізер, представник TikTok

Якщо для заохочення користувачів у TikTok ще мають ідеї, то що компанія робитиме з наростаючим тиском з боку американського уряду, поки не ясно. TikTok заблокували вже у державних органах та на території університетських кампусів у США та дедалі частіше лунають заклики заблокувати соцмережу в країні повністю.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...