Реклама

🥽 Окуляри змішаної реальності від Apple покажуть навесні або на WWDC — чутки

Čytaty latynkoju
🥽 Окуляри змішаної реальності від Apple покажуть навесні або на WWDC — чутки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥽 Окуляри змішаної реальності від Apple покажуть навесні або на WWDC — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Упродовж 2022 року постійно з’являлися нові чутки про окуляри змішаної реальності від Apple. Розповідали про нову операційну систему realityOS, про завершення тестування пристрою, а також про те, що він базуватиметься на процесорі M2, представленому в тому ж році. А ще подейкують, що гарнітур взагалі буде три — у різних цінових категоріях.

apple

Інсайдер Мінг-Чі Куо раніше заявляв, що окуляри покажуть на спеціальному заході у січні 2023 року. Однак тепер у своєму твітер-треді каже інше.

За словами Куо, Apple відстає від графіку розробки через проблеми з тестуванням механічних компонентів девайса на стійкість до падіння. Також серед причин затримки — створення інструментів розробника застосунків для окулярів.

Таким чином, Куо приходить до висновків, що презентація ґаджета відбудеться або на спеціальному весняному заході, або вже на WWDC, що традиційно проводять на початку червня.

На полицях магазинів окуляри з’являться вже в третьому кварталі 2023 замість другого, як передбачалося раніше (або наприкінці другого кварталу, якщо в Apple дуже постараються).

Як відзначає MacRumors за чутками, гарнітура має легкий дизайн, два 4К мікро-LED дисплеї, 15 оптичних модулів, два основних процесори, сумісність із Wi-Fi 6E, технологію відстежування очей, прозорий режим AR, відстеження об’єктів, керування жестами тощо.

Також зазначається, що ціна пристрою поки невідома, проте деякі звіти вказують на те, що клієнтам гарнітура може обійтися у близько $3000.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...