Реклама

👂 Чутки: Apple завершила виробничі тести своєї AR/VR- гарнітури

Čytaty latynkoju
👂 Чутки: Apple завершила виробничі тести своєї AR/VR- гарнітури
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👂 Чутки: Apple завершила виробничі тести своєї AR/VR- гарнітури
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як передає портал MacRumors в Apple завершили ключові виробничі тести для своєї AR/VR-гарнітури, про яку давно ходили чутки.

За інформацією від постачальників компонентів гарнітури, повідомляється, що пристрій пройшов другу фазу інженерних тестів (EVT 2), які націленні на те, щоб переконатися, що прототипи відповідають цілям і специфікаціям Apple.

Хоча вважалося, що випуск гарнітури запланований на цей рік, нещодавній звіт Марка Гурмана з Bloomberg поставив під сумнів ймовірність появи пристрою цього року через проблеми з розробкою. Відзначалося, що у компанії стикаються з проблемами, які пов’язані з перегрівом, камерами та програмним забезпеченням, які імовірно й впливають на відтягування релізу.

apple

Концепт AR/VR- гарнітури

Нагадаємо, що про роботу Apple над операційною системою гарнітури realityOS ходили чутки з 2017 року, але існування операційної системи було підтверджено нещодавно, коли посилання на неї були знайдені в журналах завантаження App Store і відкритому вихідному коді Apple.

Також як відзначають MacRumors за чутками, гарнітура має легкий дизайн, два 4К мікро-LED дисплеї, 15 оптичних модулів, два основних процесори, сумісність із Wi-Fi 6E, технологію відстежування очей, прозорий режим AR, відстеження об’єктів, керування жестами тощо.

Також зазначається, що ціна пристрою поки невідома, проте деякі звіти вказують на те, що клієнтам гарнітура може обійтися у близько $3000.

Раніше сенат США схвалив законопроєкт, який має обмежити монополію магазинів застосунків Apple та Google.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...