Реклама

🤬 Чутки: Маск може ввести платний доступ до Twitter для всіх користувачів

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤬 Чутки: Маск може ввести платний доступ до Twitter для всіх користувачів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤬 Чутки: Маск може ввести платний доступ до Twitter для всіх користувачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Однією з найбільших новин цього місяця була покупка Twitter Ілоном Маском. Він придбав соцмережу за $44 млрд. І майже одразу після цього почались зміни в роботі платформи.

Спочатку він звільнив усіх топменеджерів Twitter, а потім одразу звільнив ще 3 700 працівників.

Іншим нововведенням стало оновлення функцій передплати Twitter Blue. Преміум доступ подорожчав до $8 і з його допомогою можна буде верифікувати свій акаунт. Раніше позначку верифікації давали лише відомим людям, аби було зрозуміло, кому саме належить акаунт, а тепер це доступно для будь-кого із $8.

Але й це ще не все — Ілон Маск думає додати платний доступ до Twitter, тож соцмережа може стати вже не такою вже й безкоштовною. Як передає The Verge із посиланням на джерела Platformer, Ілон Маск обговорює зі своїм радником Девідом Саксом запровадження пейволу для всіх користувачів.

Мається на увазі те, що можна буде безкоштовно користуватись Twitter протягом деякого часу щомісяця. А для подальшого користування доведеться оформити передплату.

Варто зазначити, що це лише ідея, тож невідомо, чи будуть намагатись її якось реалізувати.

Крім того, у виданні повідомили, що наразі у Twitter «панує хаос». Через масові звільнення персоналу деякі моменти в соцмережі поставили на паузу, а поточні працівники не розуміють, що відбувається та хто є їхніми менеджерами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...