Реклама

🍑 Tumblr поверне еротику на платформу (але не відвертий секс)

Čytaty latynkoju
🍑 Tumblr поверне еротику на платформу (але не відвертий секс)
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍑 Tumblr поверне еротику на платформу (але не відвертий секс)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Блог-платформа Tumblr з моменту заснування 15 років тому була відома дуже лояльним ставленням до «дорослого» контенту. Проте у 2018 році керівництво сервісу вирішило покласти край цьому. 17 грудня будь-який контент 18+ був повністю заборонений до публікації.

Це призвело до різкого падіння популярності платформи — з у середньому 600 мільйонів відвідувань на місяць в середньому до 220 мільйонів зараз, тобто майже втричі. Це призвело й до катастрофічного падіння вартості сервісу з $1.1 мільярда на піку до менш ніж $20 млн, за які Tumblr купив WordPress.com у 2019 році.

І ось, нарешті адміністрація все ж усвідомила свою помилку. На це натякали вже у вересні, але лише 2 листопада було офіційно змінено правила платформи.

Оголеність та інші види матеріалів для дорослих, як правило, вітаються. Ми тут не для того, щоб судити вашу творчість, ми просто просимо вас додати позначку до вашого контенту, щоб люди могли за бажанням відфільтрувати його у своїй стрічці

Адміністрація Tumblr

Тепер дозволені «текст, зображення та відео, що містять оголення, нецензурну лексику, сексуальні або дорослі теми», але заборона залишається на «візуальне зображення відвертих сексуальних актів (або контенті зі збільшеним фокусом на геніталіях)». Зроблено виняток для «історично важливого мистецтва, що зображає статеві акти, яке можна знайти у мейнстримних музеях — на кшталт тих, що походять з Індії часів династії Шунга». Однак навіть такий контент має бути помічений авторами як «дорослий».

Також заборонені посилання на сторонні сервіси, що містять сексуальний контент, тож OnlyFans-автори не зможуть рекламувати свої сторінки на сервісі (у той же час вони успішно це роблять у твіттері, але тс-с-с).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...