Реклама

📉 Instagram не може конкурувати з TikTok, бо Reels ніхто не користується

Čytaty latynkoju
unsplash.com
📉 Instagram не може конкурувати з TikTok, бо Reels ніхто не користується
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📉 Instagram не може конкурувати з TikTok, бо Reels ніхто не користується
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У липні цього року відбувся своєрідний бунт користувачів в Instagram — там завірусився пост про те, «аби соцмережа не перетворювалась на TikTok». Цей допис підтримали мільйони людей й Instagram скасував деякі свої плани й напевно не дарма.

Як передає The Verge, у мережу потрапило внутрішнє дослідження Meta за серпень, у якому ділились успіхами Reels. Попри те, що компанія витратила неймовірну кількість грошей на фактичну зміну свого вектора, результати досить невтішні. В TikTok користувачі проводять загалом 197,8 млн годин щодня, а в Instagram Reels — лише 17,6 млн годин. Ба більше, у доповіді зазначається, що за останні чотири тижні серпня залучення користувачів Reels впало на 13,6 %.

Проблемою Reels є оригінальний контент, точніше його нестача. Близько третини відео, що публікують користувачі, це репости з інших платформ, як от з того ж самого TikTok. У Instagram навіть вирішили боротись із таким контентом й всіляко занижувати видачу відео з конкурентних майданчиків.

Своєю чергою, у Meta поспішили вже спростувати інформацію зі своєї ж серпневої доповіді. Компанія зазначила, що інформація з доповіді застаріла і не відповідає поточним реаліям. Насправді ж ситуація значно краще, аніж очікувалось й показники монетизації більші за прогнозовані. Щоправда, жодним з показників так і не поділились, тому вірити такій заяві важко.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...