Реклама

☝🏻 В Instagram став популярним пост, «аби соцмережа не перетворювалась на TikTok» — що відбувається? 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
☝🏻 В Instagram став популярним пост, «аби соцмережа не перетворювалась на TikTok» — що відбувається? 
  1. Головна
  2. Техно
  3. ☝🏻 В Instagram став популярним пост, «аби соцмережа не перетворювалась на TikTok» — що відбувається? 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно глава Instagram Адам Моссері повідомив, що скоро соцмережа змінюватиме свій формат й орієнтуватиметься більше на відео.

За планами в Instagram змінять головну стрічку, яка складатиметься  з повноформатних відео за рекомендаціями. Також Моссері зазначив, що соцмережа поступово відходитиме від фото й згодом позиціонуватиме себе як сервіс для перегляду відео у якому серед іншого можна розміщувати світлини.

Такі рішення соцмережі дратують багатьох користувачів й вони навіть починають протестувати проти цього. В самому Instagram став популярним допис «Зробимо Інстаграм Інстаграмом», який за три дні набрав майже 1,6 мільйона лайків та декілька тисяч репостів. Пост підтримали багато відомих людей — Кім Кардаш’ян, Кайлі Дженнер, Ґабріель Сільва та інші.

Причиною стала велика кількість відео та Reels у стрічці, що робить соцмережу схожою на TikTok. Варто зазначити, що Інстаграм вже раніше намагався стати конкурентом для TikTok. Соцмережа запустила Reels, втім сервіс й досі доступний лише у деяких країнах.

Наразі соцмережа ще ніяк не прокоментувала такий «бунт» користувачів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...