Реклама

🤖 В Японії розробили систему прогнозування числа клієнтів

Штучний інтелект окрім продажів враховує погоду та силу вітру, розповіли розробники системи.
Čytaty latynkoju
🤖 В Японії розробили систему прогнозування числа клієнтів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 В Японії розробили систему прогнозування числа клієнтів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Штучний інтелект окрім продажів враховує погоду та силу вітру, розповіли розробники системи.

Сервіс, який може передбачати кількість клієнтів за допомогою штучного інтелекту спільно представили Японська метеорологічна асоціація разом з телекомунікаційною компанією SoftBank, повідомляє HNK News.

Користуючись даними смартфонів та метеорологічними відомостями, система дає прогнози та допомагає в оптимізації бізнесу. Нова розробка використовує дані про місцеперебування десятків мільйонів смартфонів, паралельно враховуючи такі показники, як температура повітря та сила і напрямок вітру поблизу певного закладу.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Штучний інтелект аналізує ці дані разом із даними про продажі, щоб спрогнозувати відвідуваність магазинів чи закладів на два тижні вперед. За словами розробників, система показала 93-відсоткову точність під час випробувань, проведених з аптеками.

Представники SoftBank стверджують, що нова система аналізуватиме та зіставлятиме дані про попит та кількість покупців, щоб давати власникам бізнесу рекомендації щодо майбутніх закупок чи кількості співробітників на зміні. Це дозволить оптимізувати процеси бізнесу та підвищити його ефективність, впевнені у SoftBank.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...