Реклама

💸 Valve запускає Steam Deck 25 лютого: як це буде відбуватися

Čytaty latynkoju
💸 Valve запускає Steam Deck 25 лютого: як це буде відбуватися
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💸 Valve запускає Steam Deck 25 лютого: як це буде відбуватися
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Valve анонсувала, що початок продажів Steam Deck запуститься 25 лютого. У своєму дописі в блозі компанія підтвердила, що ті, хто забронював пристрій, у цей день отримають підтвердження на електронну пошту. Після цього у них буде 72 години, щоб придбати консоль або ж відмовитися від неї таким чином втративши своє місце у черзі.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Комплекти ж зі Steam Deck почнуть поставлятися 28 лютого. Також у своєму повідомленні компанія додає, що кожного тижня буде надходити все більше листів з підтвердженням замовлення.

Додатково у компанії зазначають, що запрошення почнуть надсилати після 20:00 (за київським часом) 25 лютого. Також можна буде замовити лише ту модель консолі, на яку було оформлено передзамовлення.

Valve також оголосила, що заборона для ЗМІ, щодо оглядів оцінок та вражень від Steam Deck, буде знята 25 лютого. Проте, деякі попередні повідомлення можуть з’являтися й раніше.

Нагадаємо, що спочатку випуск Steam Deck планувався на грудень 2021 року, але Valve відклала запуск, посилаючись на проблеми з компонентами та виробництвом, які були спричинені проблемами з глобальним ланцюгом постачання, від чого своєю чергою страждає PS5.

Додамо, що спочатку консоль буде доступна у продажу тільки в США, Канаді, ЄС та Великій Британії. Коли саме розпочнуться перші офіційні продажі в Україні — наразі точно невідомо.

Детальніше про Steam Deck

Вартість консолі починається із $399 — ~10 880₴. Така ціна цілком може скласти конкуренцію іншим популярним консолям, оскільки у Steam Deck знайдеться декілька серйозних переваг. Так, до прикладу, на консолі можна буде грати в усі доступні ігри з бібліотеки Steam, що своєю чергою означає, що вартість багатьох ігор буде значно дешевшою, аніж на PlayStation чи Xbox.

Крім того, гаджет дозволить повноцінно користуватись сервісом Steam — можна буде переглядати повідомлення, список друзів, онлайн-магазин та хмарні сервіси. Якщо у вас і раніше був обліковий запис у Steam, то усі ігри будуть доступні й на консолі.

Наразі доступні три моделі, які відрізняються за обсягом пам’яті —  64, 256 та 512 гігабайтів. Також є можливість користувачу самостійно збільшувати пам’ять пристрою через картку microSD.

Ціни:

64 ГБ — $399

256 ГБ — $529

512 ГБ — $649

Також дорожчі моделі отримають певні переваги, так до прикладу у версії на 512 ГБ буде екран з антивідблисковим покриттям.

Раніше Valve почала помічати у Steam, як Deck Verified ігри, що сумісні із консоллю Steam Deck.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...