Реклама

📦 Доставка перших замовлень Steam Deck розпочнеться вже у лютому 

Čytaty latynkoju
📦 Доставка перших замовлень Steam Deck розпочнеться вже у лютому 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📦 Доставка перших замовлень Steam Deck розпочнеться вже у лютому 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Valve анонсувала, що перші постачання попередніх замовлень консолі Steam Deck розпочнуться вже наприкінці лютого цього року, як і планувалося раніше.

Спочатку консоль буде доступна у продажу тільки в США, Канаді, ЄС та Великій Британії. Коли саме розпочнуться перші офіційні продажі в Україні — наразі точно невідомо.

Консолі вже доставили розробникам ігор, аби вони могли протестувати їх під свої проєкти. Наприклад, вже відомо, що Valve помічатиме ігри сумісні з Steam Deck спеціальними іконками.

Читайте також: 🪛 Відео: процес розбирання консолі Steam Deck

Детальніше про консоль

Вартість консолі стартує від $399 — ~10 880₴. Така ціна цілком може скласти конкуренцію іншим популярним консолям, оскільки Steam Deck має декілька серйозних переваг. Наприклад, на консолі можна буде грати в усі доступні ігри з бібліотеки Steam. Таки чином вартість багатьох ігор буде значно дешевшою, аніж на PlayStation чи Xbox.

Крім того, гаджет дозволить повноцінно користуватись сервісом Steam — можна буде переглядати повідомлення, список друзів, онлайн-магазин та хмарні сервіси. Якщо у вас і раніше був обліковий запис у Steam, то усі ігри будуть доступні й на консолі.

Загалом доступні три моделі, які відрізнятимуться за обсягом пам’яті —  64, 256 або 512 гігабайтів. До того ж можна буде самостійно збільшувати пам’ять пристрою через картку microSD.

Ціни:

  • 64 ГБ — $399
  • 256 ГБ — $529
  • 512 ГБ — $649

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...