Реклама

👟 Створили девайс для керування комп’ютером без рук — Stream Deck Pedal

Čytaty latynkoju
👟 Створили девайс для керування комп’ютером без рук — Stream Deck Pedal
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👟 Створили девайс для керування комп’ютером без рук — Stream Deck Pedal
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Педаль Stream Deck можна використовувати як додатковий набір елементів управління в іграх та як робочий інструмент в різних програмах, розповіли розробники девайсу, компанія Elgato. Пристрій-педаль підключається до комп’ютерів на Mac і Windows: плагіни дозволяють керувати практично будь-якими програмами за допомогою ноги, залишаючи руки вільними.

Stream Deck Pedal

Педаль розділена на три кнопки: ліву, праву та центральну. Кожну кнопку можна запрограмувати на певну функцію. Існує безліч можливих застосувань педалі залежно від того, що планує робити користувач. «Розумні профілі», що призначені на кожну кнопку, можуть автоматично змінюватися в залежності від програми, запущеної на комп’ютері.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Трьох елементів управління достатньо, розповіли розробники: Stream Deck підтримує мультизадачний режим, який дає змогу поєднувати кілька функцій одночасно. Наприклад, можна зробити знімок екрана, відкрити теку, де він зберігається, і зайти у Twitter, щоб поділитися знімком в соцмережі.

В компанії стверджують, що Stream Deck підійде в першу чергу стрімерам, яким важливо не відвертати увагу від гри, перемикаючись між екранами програм. Можливості педалі також дозволяють використовувати її як робочий інструмент для тих, хто не може користуватися комп’ютером за допомогою рук.

Stream Deck можна придбати в інтернет-магазині компанії за ціною $90 (~2500 гривень).

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...