Реклама

😏 Sony не планує припиняти виробництво PS4 в 2022 році

Čytaty latynkoju
😏 Sony не планує припиняти виробництво PS4 в 2022 році
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😏 Sony не планує припиняти виробництво PS4 в 2022 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомляє видання Bloomberg у Sony мають намір боротися з нестачею PS5 продовженням випуску попереднього покоління PlayStation. Як мінімум виробництво PS4 не буде припинятися до кінця поточного року.

Хоча Sony офіційно не повідомляли про дату коли вони планують припинити поставки PS4, у Bloomberg відзначають, що такі плани були на 2021 рік. Однак, через дефіцит консолей нового покоління PS5 зріс попит на попередню версію. До того ж виробництво PS4  в умовах пандемії є набагато простішим, через відсутність потреби у просунутих нових чіпах.

PS 5 та PS4

У самій компанії заявляють, що не планували припиняти виробництво попередньої версії консолі, адже це є одна з найбільш продаваних консолей в історії. Справді, PS4 зуміла розійтися у кількості більше ніж 100 млн копій з початку запуску у 2013 році, а продажі не відчули суттєвого падіння навіть із випуском п’ятої PlayStation. До того ж попередня консоль також отримає новинки, які мають вийти найближчим часом: God of War Ragnarok, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West та ін.

Читайте також:

  • Хакери зламали PlayStation 4. Джейлбрейк може працювати і на PS5.
  • Sony продали рекордну кількість PS5 за другий квартал.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...