Реклама

🌚 Хакери зламали PlayStation 4. Джейлбрейк може працювати і на PS5

Čytaty latynkoju
🌚 Хакери зламали PlayStation 4. Джейлбрейк може працювати і на PS5
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Хакери зламали PlayStation 4. Джейлбрейк може працювати і на PS5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хочемо одразу почати цю новину з того, що ми активно виступаємо проти піратства та закликаємо всіх споживати ігри та інший контент виключно легальними методами. Але з пісні слів не викинеш.

PlayStation 4 стало першим поколінням консолей, яке так і не піддалося зламу протягом майже всього свого життєвого циклу, що триває з 2013 року. Втім, вже незабаром це може змінитися.

Повідомляють, що трійця відомих консольних хакерів під ніками SpecterDev, ChendoChap та Znullptr з допомогою ще кількох своїх друзів віднайшли баг у файловій системі PlayStation 4, який дозволив їм зламати консоль та створити софт для, так би мовити, домашнього використання.

Для того, щоб «джейлбрейкнути» консоль, знадобиться доступ до мережі та флешка зі спеціальним ПЗ. Після зламу на пристрій можна встановлювати будь-які застосунки та неліцензійні ігри.

Насправді це не перша вдала спроба зламу PS4, але раніше це вдавалося лише на дуже старих версіях консольної ОС. На цей раз джейлбрейк працює на версії прошивки 9.0.0, яка вийшла 15 вересня і була актуальною до 1 грудня. Тож ті гравці, які не оновлювали прошивку після 1 грудня (а це досить багато людей), зможуть використати цей джейлбрейк.

Ба більше. Один із хакерів каже, що баг, який дозволив зламати PS4, присутній і на PlayStation 5. Іронічно, що єдина причина, чому джейлбрейк не випустили для PS5, це тотальний дефіцит приставок — у хакерів просто нема на руках PlayStation 5.

Застерігаємо наших читачів від будь-яких дій, спрямованих на злам консолей.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...