Реклама

📱 Instagram поверне хронологічну стрічку постів у 2022 році

Čytaty latynkoju
unsplash.com
📱 Instagram поверне хронологічну стрічку постів у 2022 році
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Instagram поверне хронологічну стрічку постів у 2022 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще у 2016 році Instagram мав хронологічну стрічку новин, яка формувала пости в залежності від їхнього виходу.

Потім її замінили на алгоритмічну стрічку — соцмережа сама визначала, як користувач буде бачити свої пости. З часом Instagram почав додавати до стрічки пости з акаунтів, на які користувач взагалі не підписаний — це було зроблено для того, аби стрічка стала нескінченною. Однак вже незабаром це може змінитись, передає The Verge.

Як повідомив голова соцмережі Адам Моссері, у Instagram знову з’явиться хронологічна стрічка постів. За його словами компанія вже розробляє таку технологію (хоча начебто вона вже раніше й була). Відтак пости відображатимуться за часом приблизно у першому кварталі наступного року. Зазначимо, що користувачі все ж зможуть обирати стрічку новин — за хронологією чи за алгоритмами.

Читайте також: 🦸🏻‍♂️ Гайд по кіносвіту Marvel: від «Залізної людини» до «Вічних»

Таке рішення Instagram обумовлено тим, що нещодавно соцмережу звинуватили у володінні інформацією про свій негативний вплив на самооцінку та психічний стан підлітків. Instagram приховував це й зараз починає всіляко змінювати свій формат, аби не завдавати шкоди людям.

Наприклад, у соцмережі вже додали паузи, які з’являлись, якщо користувач занадто довго сидить у Instagram. А детальніше про скандал з негативним впливом соцмережі можна дізнатись у нашому попередньому матеріалі.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...