Реклама

🤔 Facebook створить сервіс, який дозволить творцям контенту не платити 30% комісії Apple 

Čytaty latynkoju
🤔 Facebook створить сервіс, який дозволить творцям контенту не платити 30% комісії Apple 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 Facebook створить сервіс, який дозволить творцям контенту не платити 30% комісії Apple 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наразі Apple та Google забороняють розробникам застосунків додавати альтернативні методи для покупки цифрових товарів у програмі. Це й стало причиною великого судового розгляду Купертіно та великих стрімінгових сервісів та ігрових компаній — проти монополізації Apple боролись Epic Games, Spotify, Netflix та інші.

Однак у правилах App Store та Google Play зазначається, що творці контенту, які використовують застосунок для продажу своїх товарів, можуть використовувати альтернативні методи оплати. Якщо використовувати звичайні методи, то платформи стягуватимуть 30% комісію за кожну транзакцію.

Марк Цукерберг зазначає, що є вихід з цієї ситуації. Вже скоро творці контенту зможуть ділитися посиланням, які дозволять оплачувати різноманітні послуги через платіжну систему Facebook Pay. Якщо користувач скористається таким посиланням, а не методами Apple чи Google, автор контенту отримає всі оплачені за свій товар кошти.

Читайте також: 😎 Facebook змінив назву на Meta і зробив кілька анонсів про віртуальну реальність

Функція платних передплат Facebook доступна в 27 країнах (України серед них немає) і дозволяє авторам ділитися зі своїми шанувальниками ексклюзивним контентом за окрему плату.

Facebook Pay не буде брати комісію за транзакції, принаймні до 2023 року. Крім того, творці контенту зможуть отримувати бонуси за своїх користувачів у розмірі від $5 до $20.

У Apple та Google наразі ще не відреагували на таке нововведення від Facebook.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...