Реклама

🏍 У Китаї створили електробайк з автопілотом та запасом ходу до 400 км

Čytaty latynkoju
facebook.com
🏍 У Китаї створили електробайк з автопілотом та запасом ходу до 400 км
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🏍 У Китаї створили електробайк з автопілотом та запасом ходу до 400 км
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Китайська компанія Da Vinci Dynamics презентувала електробайк Da Vinci DC100, який може розігнатись до 100 км/год лишень за 3-4 секунди.

Крім свого футуристичного дизайну, мотоцикл має безліч цікавих функцій. Наприклад, він має уповільнений задній хід, який може бути особливо корисним під час парковки.

Читайте також: 😉 Секс-ляльки або як штучні коханки стали популярними під час пандемії

Також Da Vinci DC100 може похизуватись датчиком нахилу дороги, системою рекуперативного гальмування (так би мовити, дає «кешбек» заряду транспорту) та багатьма іншими речами. Зокрема розробники обіцяють у подальших оновленнях системи електробайку додати автоматичний контроль рівноваги, що зробить транспорт значно безпечнішим у використанні.

Ще у Da Vinci DC100 має з’явитись інша цікава функція — автопілот за власником. Завдяки контролю рівноваги мотоцикл зможе самостійно слідкувати за власником, якщо він вирішить пройтись пішки. Ба більше, компанія відкрила вихідні коди програмної платформи транспорту й розробники можуть додавати самостійно нові функції для байка.

Наразі мотоцикл ще не з’явився у продажі, але вже можна оформити попереднє замовлення. Відтак вартість Da Vinci DC100 становитиме $27 500.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...