Реклама

😉 Секс-ляльки або як штучні коханки стали популярними під час пандемії

Секс-ляльки, як штучні коханки стали популярними під час пандемії й врятували економіку Китая.
Čytaty latynkoju
😉 Секс-ляльки або як штучні коханки стали популярними під час пандемії
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😉 Секс-ляльки або як штучні коханки стали популярними під час пандемії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Секс-ляльки, як штучні коханки стали популярними під час пандемії й врятували економіку Китая.

Пандемія, падіння економіки. Але одну індустрію це не торкнулося, точніше торкнулося в позитивному ключі. Під час всесвітньої пандемії відвідування борделів або «готелів любові» (як в Японії) стало заняттям подвійно пов’язаним з ризиком ніж було до цього, так як і інші випадкові зв’язки. Найкращий вихід з даної ситуації це знайти постійного партнера, але ось що робити коли це не виходить? У кого досить фантазії й досить руки, тому в принципі турбуватися немає причин, вмикаєш Порнохаб, еротичну гру (наприклад від студії Ilusion), просто уявляєш… Для інших же є штучні дівчата — ляльки.

Та почнемо з історії: Першою в світі масовою і реалістичною секс-лялькою була Борхільда, зроблена для німецько-фашистської армії в 1941 році, для того, щоб солдати не гвалтували дівчат на захоплених територіях (не змішували свою чисту арійську кров з ким попало). Спочатку цю ідею сприйняли з ентузіазмом та потім солдати почали відмовлятися, так як солдати супротивників засміють, коли потрапиш в полон.

На основі молодшої моделі Борхільди, її сестри пізніше з’явилася Барбі й відомі нам гумові панянки (як з цим взагалі можна?…). Гумових панянок можна досі знайти в секс-шопі. У 90-х на ринок вийшла компанія Abyss Creations, створена каліфорнійцем Меттом МакМаленом разом з дружиною і сестрою.

26-річний МакМален працював на фабриці яка випускала маски для Хелловіну, і забави заради зробив жіночу фігуру. Вона вийшла дуже реалістичною. Тоді він створив ще кілька і розмістив фото на своєму сайті. Повалили листи чоловіків з проханням зробити «таку ж, але щоб з нею можна було займатися сексом». Почався бізнес.

Своїх ляльок RealDoll МакМален робить вручну з силікону. У них металевий каркас, суглоби на шарнірах, 10 типів статури й 16 видів зовнішності. На виготовлення кожної йде близько 80 годин, за тиждень це 6-8 штук. Ляльок можна і потрібно мити, вони не тонуть, витримують високі температури й навантаження, їм можна робити пірсинг і татуювання

Далі в Японії винайшли ляльок з пластичного поліуретану, матеріалу більш дешевого ніж силікон, але якістю не набагато гірше, з нього виробляються ляльки для масового ринку. Потім у ляльок з’явився елемент смарт технологій, деякі розуміють голос людини, можуть говорити приємні слова під час розваг, під час сексу у них виділяється змазка, моторчики змушують рухатися «суглоби», в дорогих моделях замість перуки в голову імплантується справжнє волосся, ну і проблема «холодного тіла» давно вирішена. Зараз основним місцем виробництва став всюдисущий Китай, який виробляє до 80% всіх штучних коханок.

Виробник з Шаньдуна Libo Technology навіть повідомив про 30-відсоткове збільшення експорту і внутрішніх продажів.

Менеджер по закордонним продажам компанії Violet Du розповіла, що фірма збільшила чисельність персоналу своєї виробничої лінії приблизно на 25%, довівши число співробітників майже до 400.

За її словами, Франція, Сполучені Штати й Італія були найбільш активними експортними ринками за останні чотири місяці, а ось на внутрішньому ринку продажу дещо уповільнилися.

«Наші виробничі лінії працюють цілодобово, і наші співробітники виходять в дві зміни, щоб задовольнити зростаючий попит», — сказала Violet Du.

Збільшення попиту багато в чому пов’язане з обмежувальними заходами. Тому очікується, що експорт в США і деякі європейські країни продовжить зростати, оскільки заходи щодо стримування епідемії залишаються в силі.

Дунганській виробник Aibei Sex Doll Company також збільшив штат співробітників, але як і раніше змушений відмовлятися від замовлень, за словами генерального менеджера Lou, який назвав тільки своє прізвище.

Aibei виробляє близько 1500 секс-ляльок в місяць, ціни варіюються від 2200 до 3600 юанів. Хоча Lou наполягає на збільшенні виробничих потужностей, оскільки продажі могли б зрости більш ніж на 50%.

«Це нішевий ринок в Китаї, тому що китайська культура щодо цього консервативна, тому всі наші продукти орієнтовані на експорт, причому США і Європа є найбільшим ринком», — сказав він.

За словами менеджера, великі фабрики в Дунгуані можуть виробляти близько 2000 ляльок на місяць, а дрібні фабрики — від 300 до 500 штук, хоча це набагато нижче поточного попиту з боку Сполучених Штатів і Європи.

За даними шанхайської газети ThePaper, в цьому році експорт сексуальних іграшок з Китаю збільшився на 50%, причому експорт секс-ляльок подвоївся. Експорт ляльок в Італію збільшився в п’ять разів з березня, коли почали з’являтися підтверджені випадки коронавірусу.

Різні звіти також підтверджують, що попит з боку США, Великобританії, Данії, Новій Зеландії та Австралії збільшився, коли були введені заходи блокування.

Думаю багато б захотіли завести ляльку у вигляді анімешного персонажа, як альтернативу демікакурі (довгій подушці з анімешним персонажем), щоб спати вночі в обіймах.

Ня? Особливо ті хто самотній і кому немає кого обійняти уві сні. (та й, будучи багато років власником кількох шарнірних ляльок, і знаючи деяких інших власників, їх прагнення олюднювати, це майже ідеал для них, так як на відміну від жорсткого поліуритану — пластичний поліуритан і тим більше силікон, як би так мовити — м’якше й обіймати його приємніше, тим більше що лялька може бути практично за зростом нормальної людини.

Для дівчат та жінок є і ляльки чоловіки з великим… великою харизмою) і моторчиком.

Ляльки мають попитом не тільки у самотніх людей, а й у одружених, тих хто їздить у відрядження на тривалий час і не хоче змінювати дівчині-дружині. (Є варіанти ляльок — 100 см, скажімо так, компактні) чи навіть гібриди жорсткої шарнірної ляльки й силіконової.

Подобається? За вами вже виїхала поліція. Цього року влада Великобританії зловили педофіла за секс-ляльку яку він замовив. На митниці побачили що лялька зображує 13-річну дівчинку. Подібна історія сталася і в Австралії.

В Азії (насправді не тільки там) існує культ лоліт, дівчат які схожі на маленьких дівчаток, а також зі специфічним одягом. Але з огляду на тренд на боротьбу з педофілією він по суті заборонений в Європі й США. Активісти навіть звернулися до влади Китаю заборонити випускати анатомічні ляльки стилістично схожі на дітей. У світі зараз йде суперечка, яку дію вони роблять на самих педофілів, втамовують їхній інстинкт або спонукають до протиправних дій. А от в Японії вони популярні. Хоча вони насправді доречні не для сексу, а для травмованих батьків котрі втратили дитину. Такий метод використовують в психіатричній терапії.

До речі про Україну, подивившись асортимент українських секс-шопів і ціни там приходиш в зневіру. Ціни відрізняються від китайських рази в три-чотири (в більшу сторону), навіть з огляду на мито і вартість доставки (враховуючи й те що імплантації волосся і смарт-функцій ви не знайдете в Україні). Можливо це пов’язано з проблемами на митниці, хоча ані в митному кодексі, ані в законах прямих заборон, крім аморальних предметів і порнографії нічого немає. Можливо також через те, що в нашій країні чоловіка котрий придбає штучну «вайфу» чекає загальне осудження. На одному форумі (де спілкуються громадяни котрі возять товари з Китаю) людина питала, а можна таке привести поштою, з нього тільки посміялися (ну і взагалі українське суспільство хоче контролювати що «в трусах», як у чоловіків, так і жінок, дуже мораліте… але тільки на словах).

Одна з причин чому в Україні володіння засуджується суспільством — жорстке патріархальне суспільство, застаріле за своїми правилами. Однаково жорстке як до чоловіків, так і до жінок. Інше — страх перед реалістичними андроїдами,  тобто це проблема моторошної долини. Коли люди мають фобію до предметів чи інших створінь котрі схожі на людей, але не люди.

Є декілька питань які мене цікавлять:

  1. Ви будете вважати за зраду, якщо ваш партнер займається сексом з лялькою? Реалістичною? Стилізованою (аніме)?
  2. Ляльки у вигляді дітей і підлітків, нормально? Реалістичні без геніталій (для психотерапії батьків), з геніталіями (і іншими функціями секс-ляльок, для тих хто хворіє на педофілію).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...