Реклама

😱 Valve презентувала портативну консоль Steam Deck

Čytaty latynkoju
😱 Valve презентувала портативну консоль Steam Deck
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😱 Valve презентувала портативну консоль Steam Deck
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні, 15 липня, з’явилась сторінка Steam Deck — ігрової консолі від Valve. Наразі можна лише зарезервувати за собою пристрій й згодом можна буде отримати повідомлення, коли консоль з’явиться у продажі. Послуга бронювання коштує $5.

Вартість консолі стартуватиме від $399 — ~10 880₴. Така ціна цілком може скласти конкуренцію іншим популярним консолям, оскільки Steam Deck має декілька серйозних переваг. Наприклад, на консолі можна буде грати в усі доступні ігри з бібліотеки Steam. Таки чином вартість багатьох ігор буде значно дешевшою, аніж на PlayStation чи Xbox.

Крім того, гаджет дозволить повноцінно користуватись сервісом Steam — можна буде переглядати повідомлення, список друзів, онлайн-магазин та хмарні сервіси. Якщо у вас і раніше був обліковий запис у Steam, то усі ігри будуть доступні й на консолі.

Очікується, що у продажі буде три моделі, які відрізнятимуться за обсягом пам’яті —  64, 256 або 512 гігабайтів. До того ж можна буде самостійно збільшувати пам’ять пристрою через картку microSD.

Читайте також: 🧾 Передбачення для вас. Чи здатні пророцтва з магазинних чеків змінити життя — історії та експеримент редакції

Ціни:

  • 64 ГБ — $399
  • 256 ГБ — $529
  • 512 ГБ — $649

Steam Deck матиме семидюймовий екран з роздільною здатністю 1280×800 і частотою оновлення 60 Гц.

Окремо продаватимуть док-станцію для підключення до телевізора та кабельного інтернету. Подробицями про станцію обіцяють поділитись пізніше.

Попередньо замовити консоль можуть мешканці США, Канади, Великої Британії та ЄС — інформація щодо інших країн з’явиться згодом. Наразі покупець може придбати лише одну консоль. Перші замовлення планують доставити вже до грудня 2021 року. Раніше 2022 року консоль не з’явиться у продажі в інших країнах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...