Реклама

🤳🏻 Instagram дозволить усім користувачам розміщувати посилання у сторіз 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤳🏻 Instagram дозволить усім користувачам розміщувати посилання у сторіз 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 Instagram дозволить усім користувачам розміщувати посилання у сторіз 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наразі, аби додати посилання у сторіз в Instagram, треба мати щонайменше 10 тисяч підписників. Ця умова є недоступною для багатьох користувачів й часом не можна розмістити посилання на деякі важливі речі — треба додавати необхідну сторінку в описі свого профілю й просити підписників перейти туди.

Однак вже скоро не треба буде робити усі ці махінації, оскільки Instagram дозволить розміщувати посилання для всіх користувачів. Як передає The Verge, соцмережа вже тестує введення нової функції.

Читайте також: 📺 Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети

Аби перейти на певний сайт зі сторіз треба зробити свайп вгору. Проблема полягала в тому, що не можна відреагувати на таку сторіз чи відповісти на неї.

У соцмережі знайшли вихід й тепер посилання можна буде додавати через стікери — досить буде лише тапнути й відриється бажана сторінка. Наразі в Instagram обіцяють перевірити, як користувачі використовуватимуть нову функцію — яким контентом вони ділитимуться й чи будуть там посилання на ресурси, що несуть шкоду чи дезінформацію.

Такі стікери будуть доступні невеликій кількості користувачів в певних країнах й вже згодом нова функція з’явиться у всіх користувачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...