Реклама

🎙 Facebook створить власний сервіс з подкастами 

Čytaty latynkoju
🎙 Facebook створить власний сервіс з подкастами 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎙 Facebook створить власний сервіс з подкастами 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже наступного тижня, 22 червня, Facebook планує запустити власні подкасти безпосередньо у соцмережі. Очікується, що для подкастів створять окремий розділ, а вже з часом користувачі зможуть робити добірки з улюбленими моментами записів. Про це передає The Verge.

Facebook вже надіслав лист власникам подкастів, що вони зможуть додати сторінки своїх подкастів у RSS-канал з соцмережею. Усі нові випуски шоу одразу з’являтимуться у відповідному розділі й потраплятимуть у новину стрічку користувачів.

Крім того, можна буде розміщати подкасти одразу на Facebook. Однак для цього треба буде підписати користувацьку угоду в якій треба дати дозвіл на використання своїх матеріалів користувачам. У деяких випадках це може порушити право інтелектуальної власності авторів.

Читайте також: 📺 Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети

Натомість у соцмережі зазначають, що це навпаки має лише позитивні сторони — люди ділитимуться окремими записами й це зробить подкасти лише популярнішими.

Наразі точно невідомо, чи з’являться подкасти у всіх користувачів чи лише у певних авторів. Цілком імовірно, що спочатку ця функція з’явиться у деяких країнах й вже поступово буде доступною для всіх.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...