Реклама

👀 Tinder дозволить переглядати біографію метчів — визначатимуть аб’юзерів

Скоро розпочнуться перші тести.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👀 Tinder дозволить переглядати біографію метчів — визначатимуть аб’юзерів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 Tinder дозволить переглядати біографію метчів — визначатимуть аб’юзерів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Скоро розпочнуться перші тести.

Детальна інформація в Tinder

Компанія Match Group, яка володіє Tinder, інвестувала у некомерційну організацію Garbo, що займається збором відкритих даних.

Компанію заснували жінки. Garbo шукають відкриту інформацію про біографію користувачів — публічні записи та звіти про насильство або жорстоке поводження, арешти, заборонами судом, інформацію про домагання та інші насильницькі дії.

Очікується, що перевіряти інформацію про свої пари можна буде безпосередньо у самому застосунку Tinder. Щоправда, спочатку ця функція буде доступною лише для користувачів у США.

Перевірити свій метч можна буде за номером телефону чи прізвищем — показуватимуть лише інформацію про порушення проти інших людей. Перевірка не надаватиме дані пов’язані з наркотиками чи порушеннями правил дорожнього руху.

Варто зазначити, що це буде платною функцією — наразі компанії розраховують приблизну вартість, а перші тести розпочнуться протягом трьох місяців.

Чи будуть у Tinder завчасно фільтрувати нових користувачів — ще невідомо. Нині якщо користувач залишить скаргу на інший обліковий запис, то його видаляють.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...