Реклама

🤳🏻 Tinder тестує новий режим для спілкування — вікторини

Нова функція може стати доповненням до відеодзвінків, про які компанія повідомляла раніше.
Čytaty latynkoju
🤳🏻 Tinder тестує новий режим для спілкування — вікторини
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 Tinder тестує новий режим для спілкування — вікторини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нова функція може стати доповненням до відеодзвінків, про які компанія повідомляла раніше.

Вікторини в Tinder

Match Group, компанія-власник застосунку, оприлюднила концепт нового режиму для відеоспілкування, де можна побачити, що можливо з’являться відео-квізи.

Компанія вже підтвердила, що запустила пілотний проєкт, щоб перевірити, чи будуть вікторини мати попит у застосунку. Проте, коли саме можуть з’явитись вікторини — наразі невідомо, оскільки це лише тестовий період і у компанії не має точного бачення, як саме можна користуватись цим режимом.

На концепції відео-квізів можна побачити, що участь зможе брати група до 4 людей, де у режимі реального часу гравці зможуть відповідати на запитання по черзі. Ймовірно, що вікторини проходитимуть «пара проти пари». Для того щоб, взяти участь, треба лише залишити запит, а система вже сама підбере команду.

Читайте також: 💁🏼‍♀️ Facebook випустив сервіс для відеоконференцій — Messenger Rooms

Раніше компанія вже повідомляла, що у застосунку з’явиться можливість відеодзвінків.

Відеодзвінки в Tinder

Match Group планує надати можливість спілкуватися через відеозв’язок. Згідно з заявою, на новий режим можна очікувати вже в кінці червня.

Навіть попри карантин Tinder досі є застосунком для спілкування та нових знайомств, особливо зараз, коли багато людей не можуть покинути домівки. Тож ми плануємо впровадити можливість відеозв’язку в форматі «один-на-один» до кінця другого кварталу

Пресреліз Match Group

Також раніше ми вже писалиTinder з праведницями: українці створили християнський дейтинг, як українці створили християнський дейтинг — Tinder з праведницями.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...