Реклама

🤳🏻 У Twitter з’явиться платна «супер підписка» та тематичні групи

Однак коли саме з'являться нововведення — невідомо.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤳🏻 У Twitter з’явиться платна «супер підписка» та тематичні групи
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 У Twitter з’явиться платна «супер підписка» та тематичні групи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак коли саме з'являться нововведення — невідомо.

Підписка та групи у Twitter

Чутки про те, що у Twitter з’явиться система платної підписки за контент були вже давно. Очікувалось? У Twitter додадуть «чайові» — які можуть бути оновлення, що користувачі зможуть відправляти авторам «чайові» за створення контенту. Однак, як передає The Verge, на заході для інвесторів і аналітиків соцмережа офіційно презентувала передплату на певні акаунти та можливість створення тематичних спільнот.

Відтак за $4,99 (приблизно 140₴) з’явиться підписка Super Follows — вона дозволить отримувати доступ до унікального контенту. Тобто, активні автори сервісу зможуть повноцінно заробляти завдяки своєму контентові.

Підписка та групи у Twitter

За словами генерального директора Twitter Inc. Джека Дорсі, ця функція дозволить платформі залучити нових користувачів. Він підкреслив, що додати стимул для людей, які роблять свій внесок у Twitter — це першочергова ціль компанії.

Читайте також: 🎁 У Великій Британії на eBay продають втрачені під час карантину посилки — там може бути будь-що

Щоправда, наразі точно невідомо, як саме Twitter планує монетизувати Super Follows. Цілком імовірно, що соцмережа отримуватиме певний відсоток з кожної підписки — однак скільки саме, ще точно невідомо.

Іншим нововведенням стане те, що у Твіттері з’являться спільноти за інтересами, у яких можна буде переглядати контент за темами. Соцмережа вже навела декілька прикладів: «Шалені фанати котиків» (Crazy for Cats) та «Дівчата серфінгістки» (Surf Gurlz).

Підписка та групи у Twitter

Коли саме з’являться нововведення — невідомо. Це був лише анонс, тому до релізу нові можливості можуть дещо змінитись.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...