Реклама

🤖 В Австралії використовують штучний інтелект для розлучення — як саме

Штучний інтелект допомагає узгодити усі юридичні формальності.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤖 В Австралії використовують штучний інтелект для розлучення — як саме
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 В Австралії використовують штучний інтелект для розлучення — як саме
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Штучний інтелект допомагає узгодити усі юридичні формальності.

Штучний інтелект для розлучення

В Австралії почали використовувати штучний інтелект Amica під час розлучення. Amica допомагає парам укласти батьківські угоди та поділити активи. Система прораховує, як саме краще розподілити майно, фінанси та інші речі.

Amica аналізує інформацію про тих, хто подав на розлучення, та обирає найбільш оптимальний варіант для обох сторін. Штучний інтелект враховує правові принципи та застосовує їх до обставин.

Також в Австралії використовують штучний інтелект й в інших сферах життя. Наприклад, програма Penda надає безкоштовні юридичні консультації жертвам сімейного насильства. Це допомагає тим, що необхідно обов’язково зустрічатись з адвокатом й можна швидко отримати допомогу.

Крім того, алгоритм використовують для визначення покарання.

Нещодавно Мінюст анонсував? «Касандра»: Мінюст анонсував технологію оцінки повторного злочину на базі штучного інтелекту технологію оцінки повторного злочину на базі штучного інтелекту.

Читайте також: 😳 Штучний інтелект написав статтю для The Guardian — Are you scared yet, human?

«Касандра» та шанс злочину

Як повідомив Міністр юстиції України Денис Малюська в своєму Facebook, система покликана допомогти визначити шанс повторного злочину. Штучний інтелект аналізує особистість потенційного злочинця та вираховує здійснення ним нових злочинів.

«Касандра» буде лише давати оцінку можливому рецидиву колишнього ув’язненого, остаточне рішення прийматимуть відповідні органи з урахуванням попереднього аналізу системи.

Відповідно до пояснення міністра, програмне забезпечення може дати оцінку від 0 до 97.

Досить скоро «Кассандра» навчиться самостійно визначати, скільки балів потрібно дати за відповідь на те чи інше питання. А через кілька років у нас буде великий масив даних, за результатами машинного навчання згідно з яким «Кассандра» навчиться аналізувати відповіді не тільки на перелік простих питань, але й аналізувати всі інші дані, наявні про злочинця.

Денис Малюська, Міністр юстиції України

Однак, часом штучний інтелект може бути недосконалим — раніше ми писали? У США учні виявили, що їх роботи перевіряє штучний інтелект та знайшли спосіб надурити його, як у США учні виявили, що їх роботи перевіряє алгоритм та знайшли спосіб надурити його.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...