Реклама

📈 Sony збільшить виробництво PlayStation 5 через великий попит

Виробництво збільшать понад у два рази.
Čytaty latynkoju
📈 Sony збільшить виробництво PlayStation 5 через великий попит
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📈 Sony збільшить виробництво PlayStation 5 через великий попит
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Виробництво збільшать понад у два рази.

Попит на PlayStation 5

На початку року компанія планувала виробити шість мільйонів ігрових приставок, однак через великий попит Sony збільшить виробництво до дев’яти мільйонів, про це повідомляє Nikkei.

А в Bloomberg зазначають, що загальна кількість консолей може досягти й до 10 мільйонів.

Попит на нове покоління PlayStation можна пояснити умовами самоізоляції через стан пандемії у світі, повідомляють у The Verge.

Читайте також: 🎮 Презентація Sony PlayStation 5: як виглядатиме консоль та багато нових ігор

У листопаді 2013 року компанія представила PlayStation 4, лише до кінця місяцю було продано приблизно 4,2 мільйони приставок.

Цього року в Sony очікують навіть на більший ажіотаж.

Під час карантину стало важко купляти техніку. На початку березня відчувалась дуже гостра потреба у веб-камерах, оскільки більшість підприємств перевели свою роботу на віддалений режим.

Щоб якось задовольнити необхідність в приладах різноманітні компанії, що виробляють фототехніку, дозволили використовувати свої прилади для онлайн-конференцій. Серед цих компаній можна побачити Fujifilm? Fujifilm випустила застосунок, що дозволить використовувати камери для відеоконференцій та Canon??‍? Canon надасть можливість використовувати свої камери для відеоконференцій — здивуйте всіх якістю свого відео.

Також була потреба й в інших розвагах, ми вже раніше писали? Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома, як американець сам зібрав повноцінну консоль вдома — коли ну дуже хочеш Nintendo Switch.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...