Реклама

😳 Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома

Коли вже набридло збирати пазли та конструктор LEGO.
Čytaty latynkoju
😳 Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😳 Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Коли вже набридло збирати пазли та конструктор LEGO.

Великий попит на Nintendo Switch

У багатьох країнах ввели стан карантину через спалах вірусу COVID-19, саме тому люди скуповують найнеобхідніше на час самоізоляції — туалетний папір, гречка, консерви та Nintendo Switch.

Через великий попит ціна на Nintendo Switch зросла у декілька разів, про що ми писали? Продажі Nintendo Switch зросли через спалах вірусу COVID-19 раніше. А за останніми даними консоль узагалі може зникнути з продажу до початку червня.

Але sarbaaz37 з сайту imgur.com знайшов вихід — він зібрав ігрову приставку своїми силами.

Консоль вдома

Все почалося тоді, коли він і його друзі захотіли придбати Nintendo Switch, проте високі ціни змінили їхні плани. Саме тоді sarbaaz37 вирішив зібрати свою приставку з нуля.

Для цього він знайшов, де можна придбати кожну деталь окремо та зібрав повноцінну консоль.

Деталі для Nintendo Switch

Ключовим фактором проєкту стало надзвичайне терпіння. На це пішло приблизно місяць, оскільки багато часу зайняли пошуки деталей та їх доставка з Китаю. Врешті-решт, це того варте

sarbaaz37

Готова консоль

На виготовлення повноцінної приставки вдома він витратив $205 (приблизно 5 600 гривень), в той час коли ціна Nintendo Switch на Ebay в середньому складає $600. В Україні Nintendo Switch коштує близько 13-14 000 гривень.

А що ж із операційною системою? Адже без неї цей саморобний девайс не є Nintendo Switch — лише коробочкою, напханою залізом. А операційна система там цілком офіційна, адже прошита на материнську плату, котра колись належала якійсь попередній зламаній консолі. Якщо вона в порядку, то і з ОС не виникне проблем.

Ознайомитись з детальною інструкцією та списком частин можна тут. Проте, зверніть увагу, що все це — на ваш особистий ризик, а також не забувайте, що подібні експерименти можуть порушувати авторські права Nintendo та умови користування консоллю.

Також ми раніше писали? Коли дійсно немає, що робити на карантині — творець Xbox готує хліб, якому понад 4000 років, як творець Xbox готує хліб, якому понад 4000 років — коли дійсно немає, що робити на карантині.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...