Реклама

👨🏼‍💻 Розмови про дизайн: Креативна Практика запускає серію міні-фільмів про дизайн

Загалом Креативна Практика планує випустити серію приблизно з десяти роликів, які будуть публікуватись протягом кількох місяців.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Розмови про дизайн: Креативна Практика запускає серію міні-фільмів про дизайн
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍💻 Розмови про дизайн: Креативна Практика запускає серію міні-фільмів про дизайн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Загалом Креативна Практика планує випустити серію приблизно з десяти роликів, які будуть публікуватись протягом кількох місяців.

Напередодні запуску курсу «Основи дизайну» від Креативної Практики, команда поспілкувалась з експертами проєкту та записала серію інтерв’ю. У них говорили про різне — досвід, пошук себе, помилки, натхнення, корисні та погані звички дизайнерів та, власне, про дизайн.

Готові міні-фільми являють собою компіляцію відповідей експертів, що долучились до проєкту на момент проведення зйомок. У першому відео експерти проєкту говорять про те, що таке дизайн.

Ми не хотіли, щоб було враження, що Креативна Практика — це щось суто віртуальне. Для нас — це в першу чергу спільнота, фахівці. Не один погляд на речі, а ціла сукупність. Тож ми поспілкувались з експертами про різне — дизайн, натхнення, пошук ідей, саморозвиток. А потім поєднали окремі відповіді разом

Анатолій Попель, автор проєкту

Що таке Креативна Практика

Минулого року в Україні запустиласяВосени в Україні запустять Creative Practice — освітню платформу для креативних фахівців. Навіщо і хто це робить освітня платформа для фахівців креативних індустрій — Креативна Практика.

Освітня платформа включає:

  • освітні продукти (курси, окремі лекції та спеціальні формати),
  • онлайн-платформу для навчання,
  • систему профілів студентів,
  • систему сертифікації,
  • програму допомоги в працевлаштуванні.

Креативна Практика створюється групою українських креативних компаній на основі реальних практик і знань особливостей роботи креативної індустрії. На поточний момент в робочу групу входять Aimbulance, Arena Media Expert, Deco.agency, dl.agency, Element Agency, Enjoy, Gagarin Studio, Galagan, Grape, Havas Kyiv Design, Hexagon Agency, Kyiv Signals, League Design Agency, MADCATS, MEX a member of Havas, Michurin, New Strategies Group, POPEL Agency, POSTMEN, Sasquatch Digital, Skykillers, TS/D Agency, UAMASTER, Vertigo, Vintage Web Production, Wideworks®, список партнерів розширюється.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...