Реклама

👀 Джоан Роулінг знову критикує ЗМІ через висвітлення злочину транс-жінки

Čytaty latynkoju
👀 Джоан Роулінг знову критикує ЗМІ через висвітлення злочину транс-жінки
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👀 Джоан Роулінг знову критикує ЗМІ через висвітлення злочину транс-жінки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джоан Роулінг розкритикувала Sky News після того, як видання висвітлило історію дівчини-вбивці Скарлет Блейк. На думку письменниці, журналісти навмисно не сказали, що звинувачена — трансгендерна жінка.

Цього місяця Скарлет Блейк визнали винною у вбивстві людини, а також у жорстокому поводженні з тваринами. Висвітлюючи історію, Sky News ніде не згадали, що Блейк була трансгендерною жінкою, що розгнівало письменницю.

Мені так набридло це лайно. Це не жінка. Це #НеНашіЗлочини.

Джоан Роулінг

Після цього Роулінг ретвітнула статтю The Guardian від Луїзи Тікль, яка критикувала своє власне видання за те, що воно також не ідентифікує Блейк як трансгендерну жінку. Ще пізніше письменниця опублікувала ще одну заяву з цього приводу.

1. Статистика злочинів стає марною, якщо насильницькі та сексуальні напади, скоєні чоловіками, реєструються як жіночі злочини. 2. Активісти вже вимагають посадити вбивцю-садиста в жіночу в'язницю. 3. Ідеологічно керована дезінформація не є журналістикою.

Джоан Роулінг

Нагадаємо, сварка Роулінг та транс-спільноти триває вже багато років. Раніше ми підготували великий матеріал, де зібрали історію життя Джоан Роулінг, її перемоги та неоднозначні висловлення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...