Реклама

⭐️ Na chasi відновлює роботу над бізнес та суспільними тематиками — долучайтеся

Čytaty latynkoju
⭐️ Na chasi відновлює роботу над бізнес та суспільними тематиками — долучайтеся
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ⭐️ Na chasi відновлює роботу над бізнес та суспільними тематиками — долучайтеся
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно ми змінили наше позиціонування та зосередилися на висвітленні культурних та технологічних новинок і подій у світі. Водночас нові часи потребують нових рішень, а у нашому випадку — повернення. 

Na chasi тимчасово відновлює роботу над бізнес та суспільними тематиками — це стосується як редакції, так і ваших постів. Ми писатимемо головні новини країни та світу, розбиратимемо нові закони, підтримуватимемо ініціативи щодо бойкоту російських компаній, але й не забуватимемо про популярну культуру, наш основний формат.

Також ми спробуємо полегшити вам пошук роботи, підкинемо ідей для початку власної справи, підготуємо різноманітні посібники і гайди. Економіка країни має працювати і ми цьому сприятимемо.

🧡 Як долучитися читачам

У нас на сайті можна публікувати власні пости. Якщо ви бачите корисну новину про підтримку України з боку світової компанії або класну ініціативу української компанії чи важливий закон, то ви можете самостійно написати нам про це на сайті. А ми поширимо це у соцмережах та допоможемо набути розголосу.

Також ми, авжеж, будемо раді постам від вас на наші звичні тематики: про ігри, кіно, серіали, музику та технології. 

Для створення посту потрібно зареєструватися на сайті та скористатися нашим редакторомЯк створювати пости та користуватися редактором, можна прочитати у нашому гайді.

Також ви можете писати з пропозиціями новин безпосередньо нам:

🧡 Як долучитися представникам компаній

Ми з радістю опублікуємо новини про корисні ініціативи від вашого бізнесу та підтримаємо інформаційно акції щодо викорінення використання продуктів російського бізнесу в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...