Реклама

❗️ «Art of Lifesaving. Безпека в дії»: українців навчать навичкам першої допомоги в Києві та Одесі 

Мета події – ознайомити аудиторію з правилами надання першої допомоги, зокрема зупинки кровотечі та інших важливих навичок з безпеки.
Čytaty latynkoju
❗️ «Art of Lifesaving. Безпека в дії»: українців навчать навичкам першої допомоги в Києві та Одесі 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ❗️ «Art of Lifesaving. Безпека в дії»: українців навчать навичкам першої допомоги в Києві та Одесі 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мета події – ознайомити аудиторію з правилами надання першої допомоги, зокрема зупинки кровотечі та інших важливих навичок з безпеки.

19 та 20 лютого відбудеться всеукраїнська подія «Art of Lifesaving. Безпека в дії» – майстер-клас із масового навчання українців навичок першої допомоги в Києві та Одесі.

Зупинка кровотечі є однією з найважливіших рятувальних навичок як для повсякденного життя, так і в часи кризи. За даними North American Rescue, 35% всіх догоспітальних травматичних смертей спричинено саме кровотечею. Від інтенсивної кровотечі постраждалий може загинути за 3-5 хвилин. Враховуючи, що середній час прибуття швидкої складає 11 хвилин, саме дії очевидця є єдиним шансом врятувати життя в екстреній ситуації.

Організатори переконані, що навички порятунку в суспільстві є недооціненими через стереотипи про те, що перша допомога – це складно. Аби спростувати це твердження, впродовж двох днів з 10:00 до 18:00 на учасників «Art of Lifesaving» очікують 30-хвилинні насичені майстер-класи, що передбачають практичне відпрацювання зупинки кровотечі джгутами-турнікетами та розгляд інших сучасних технік надання першої допомоги.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Локацією першого дня (19 лютого) стане Одеський художній музей (вул. Софіївська, 5а). Під час майстер-класу гості оволодіють знаннями щодо першої допомоги, опісля – відвідають куровану експрес-екскурсію музеєм, під час якої побачать сюжети надання першої допомоги в експозиції. Вартість події – 50 гривень у якості благодійного внеску на розвиток ініціатив музею. Квитки за посиланням.

Другого дня (20 лютого) івент відбудеться у київському коворкінгу Creative State of Arsenal (вул. Московська, 8). Відповідно до концепту, команда планує навчити понад 400 киян життєвонеобхідним навичкам. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією – посилання.

Подію створено за ініціативи компанії Перша допомога та спецпідготовка FAST у співпраці з сервісною компанією офісних рішень Creative States та Одеським художнім музеєм.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...