Реклама

🚤 Історичний міст у Ротердамі демонтують для зручності нової яхти Джефа Безоса

Čytaty latynkoju
🚤 Історичний міст у Ротердамі демонтують для зручності нової яхти Джефа Безоса
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🚤 Історичний міст у Ротердамі демонтують для зручності нової яхти Джефа Безоса
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уявіть, що ви настільки багаті, що можете зробити так, щоб для вас знесли історичний міст. Так ось Джеффу Безосу не потрібно цього уявляти. Власник Amazon вирішив полегшити собі керування яхтою та зумів добитися того, щоб історичний міст у Роттердамі було розібрано.

Міст Конінгсхафен, у Роттердамі був побудований в 1878 році. Його було відновлено після нацистських бомбардувань в 1940 році, а після реконструкції у 2017 влада міста обіцяла, що міст розбирати більше не будуть.

Сам міст. Фото rotterdampages.com

Однак, як виявилося нова яхта Безоса, Bravo Eugenia,  вартістю у 485 мільйонів доларів завелика для того, щоб пройти під мостом. Власник Amazon замовив її у компанії Oceanco (знаходиться коло Роттердаму), яка й звернулася до міської влади з пропозицією усунути перешкоду на шляху до океану. Міська влада погодилася частково демонтувати історичну конструкцію задля зручності Безоса.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

У The Guardian повідомляють, що це рішення розлютило декого у Нідерландах, оскільки місцева рада пообіцяла після капітального ремонту у 2017 році, що більше ніколи не буде демонтувати міст, відомий в Роттердамі як De Hef.

У мерії ж наголосили на економічній вигоді та робочих місцях, створених будівництвом катера, але пообіцяли, що міст буде відновлено в нинішньому вигляді.

Також можна подивитися, що ж за яхту собі замовив Джефф Безос:

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...